La Fira d'Entitats es consolida amb la 3a edició - Estímul.cat - El mitjà obert de les entitats i els ciutadans de La Canonja

Novetats

Home Top Ad

Post Top Ad

dilluns, 16 de setembre del 2024

La Fira d'Entitats es consolida amb la 3a edició

Aquest dissabte 14 de setembre s'ha dut a terme la 3a Fira d'Entitats Canongines, organitzada per 25 de les entitats del poble, amb la seva diversitat i pluralitat. L'esdeveniment aquest any ha comptat amb diferents novetats, que li han aportat un plus i han suposat un salt endavant que consolida la Fira com un acte central del món associatiu canongí.

Fotos: Maite Olivé, Rosa Maria Pradells, Tània de Jager, Pep Espasa

Plànol de situació i llistat de les entitats participants

 


Fira d'Entitats. Vídeo: Maite Olivé

Algunes d'aquestes noves aportacions han sigut la incorporació de la Mostra d'Artistes i Artesans Canongins, que ha comptat amb la participació de diferents parades on el públic ha pogut contemplar la qualitat i varietat de creacions fetes pels emprenedors canongins. Fins i tot participant activament en diferents tallers i podent-se endur a casa els articles que tenien a la venda. També s'ha dut a terme un sorteig, després del sopar, amb un obsequi de cadascun dels artistes com a regal. Les parades han sigut aquestes:

  • Antonieta Veciana: quadres i pintures
  • Montse Gras Flors: composicions florals i suculentes
  • Josepa Guinovart (D'Pintures): tallers de pintures i restauració de mobles
  • Mònica Sánchez (Cottons_tgn): bosses, necessers, amigurumis...
  • Isabel Asensio (Coco.ganxet): amigurumis i articles de ganxet

Fotos: Maite Olivé, Rosa Maria Pradells, Pep Espasa


Mostra d'Artistes i Artesans. Vídeo: Maite Olivé

Altres novetats han estat l'edició de la Revista de la Fira (que us podeu descarregar aquí en format digital) i la proposta del Joc de la Fira, consistent en passar per les parades de totes les entitats per tal d'obtenir el seu segell i així aconseguir un petit detall. Així mateix, el Club Excursionista també ha organitzat una gimcana, amb preguntes i proves per grups, per tal de dinamitzar la tarda, així com d'altres activitats participatives distribuïdes per tot l'entorn de la Rambla 15 d'abril. El gran ambient i la participació han estat les constants de tota la vetllada.

 

I per acabar la festa, després del sopar popular, un gran concert amb la reconeguda banda de versions del rock català Ruc'n'roll de la canongina Maria Qué Paixà! Han animat i realçat encara més la nit amb la seva proposta festiva, a la qual s'ha sumat a més per sorpresa al saxo i la flauta el també músic canongí Pep Espasa Canadell, per emmarcar i posar així la cirereta al pastís d'una jornada per recordar.

Fotos: Maite Olivé, Rosa M Pradells, Tània de Jager, Ànnia Espasa, Pep Espasa


El vol de l'home ocell (Sangtraït). Vídeo: Carme Veciana

El vol de l'home ocell - final. Vídeo: Montse Canadell

Tarragona m'esborrona (Els Pets). Vídeo: Tània de Jager

Tarragona m'esborrona (Els Pets). Vídeo: Marc Salla

La meva terra és el mar (Lax'n'busto). Vídeo: Pep Espasa

Bon dia (Els Pets). Vídeo: JM Espasa

Totes les entitats fent pinya per mostrar el potencial canongí!
Llarga vida a la Fira! Visca la Canonja!


Estímul.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Bottom Ad

Pages