Nova proposta de Jam Sessions mensuals a l'Orfeó! - Estímul.cat - El mitjà obert de les entitats i els ciutadans de La Canonja

Novetats

Home Top Ad

Post Top Ad

dimecres, 9 d’octubre del 2024

Nova proposta de Jam Sessions mensuals a l'Orfeó!

A partir d'aquest divendres 11 d'octubre s'engega una nova proposta de l'Orfeó Canongí:

JAZZ WE CAN

Es tracta d'una programació mensual de música en viu! El 2n divendres de cada mes es farà una Jam Session (principalment de música Jazz, però també s'anirà obrint a altres estils com el Blues, Rock, ... segons els músics assistents que vulguin afegir-se a tocar en les vetllades. Així que cada sessió serà especial, i ningú sap cap a quins camins ens durà... Això sí: segur que cap a gaudir d'una nit en bona companyia i gran ambient, sempre envoltats de bona música en directe i creada en temps real!

Cada sessió l'encapçalarà una formació base, amb grans músics (principalment de les nostres comarques, amb el talent que tenim!). Aquesta banda interpretarà unes quantes peces inicials, i posteriorment ja s'obrirà la sessió amb els músics i intèrprets que hi hagi entre els espectadors i que vulguin sumar-se a engrandir el concert.

D'aquesta manera l'Orfeó Canongí vol recollir el guant de les nombroses jam sessions que s'organitzaven d¡ecades enrere en diferents locals de Tarragona, Reus, Salou, Cambrils... i que moltes d'elles s'han perdut i han deixat un gran buit i s'ha desaprofitat d'alguna manera el talent de tants bons músics de les nostres contrades. Una aposta més per la música des de l'Orfeó Canongí.

Us hi esperem!

#OrfeóCanonjazz
#JazzWeCan


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Bottom Ad

Pages